INDIVIDA naložbeni paketi

Zadnja leta smo na kapitalskih trgih priča zelo volatilnim in negotovim razmeram, z izmenjajočimi se obdobji velikih in hitrih padcev in izredno visokih stopenj rasti. V takih razmerah lahko pasiven vlagatelj z napačno strategijo zelo hitro izgubi kar lep del privarčevanih sredstev, seveda pa se aktivnemu vlagatelju ponujajo obetavne možnosti za izkoristek rasti in zaslužka. Večletne izkušnje so nam pokazale, da večina vlagateljev svojih naložb ne spremlja redno, še posebej ne, če so le te del naložbenih ali investicijskih zavarovanj.

Zato smo se že s 1. 8. 2009 odločili, da bomo za naše stranke to spremljali mi in strankam s to potezo omogočili brezskrbno doseganje zastavljenih ciljev ter jim hkrati ponudili višji nivo storitve od drugih ponudnikov na trgu.

 Vsako leto oblikujemo ekskluzivne INDIVIDA naložbene pakete znotraj investicijskih zavarovanj in njihovo sestavo redno spremljamo ter spreminjamo glede na trende na kapitalskih trgih.

INDIVIDA Naložbeni paketi povezujejo kakovost vzajemnih skladov različnih ponudnikov v sinergijo edinstvenega produkta na slovenskem tržišču. 


Kaj so INDIVIDA Naložbeni paketi?


Glavna prednost paketne ponudbe je v razpršitvi sredstev z eno potezo. Dodana vrednost pa leži v aktivnem spremljanju in optimizaciji strukture paketa, ki je zagotovljena s strani naložbene ekipe INDIVIDA & Partnerji.

INDIVIDA naložbeni paketi so sestavljeni na podlagi:

  • naložbenega profila stranke,
  • sprejemanja nihajnosti,
  • pričakovanega donosa in
  • cilja investicije.

Trenutno so naložbeni paketi sestavljeni iz vzajemnih skladov znotraj investicijskega zavarovanja UFOS. Poročilo lahko preberete na tej povezavi: Polletno poročilo.

 

ZA KOGA so primerni?

  • Naložbeni paketi so namenjeni dolgoročnemu mesečnemu varčevanju, kar lahko ob nihajočih trendih prinese boljšo donosnost od enkratnih vplačil zaradi izkoriščanja metode povprečnega stroška.

 


KJE lahko naročim INDIVIDA Naložbene pakete?

Obrnite se na osebnega finančnega svetovalca pri INDIVIDA & Partnerji. Naročite jih lahko tudi na telefonski številki: 0590 81460


Naložbeni paket INDIVIDA Maximus

Naložbeni paket INDIVIDA Fortis

Naložbeni paket INDIVIDA Solidus

Naložbeni paket INDIVIDA SecurusČe želite svoje naložbe na UFOS-u prilagoditi v skladu z našimi novimi naložbenimi predlogi, potem kliknite na posamezni zahtevek za spremembo, obrazec natisnite, izpolnite podatke, kjer je zvezdica in obrazec pošljite na WIENER STÄDTISCHE, Masarykova 14, 1000 Ljubljana.

Sprememba naložbenega paketa INDIVIDA Maximus

Sprememba naložbenega paketa INDIVIDA Fortis

Sprememba naložbenega paketa INDIVIDA Solidus

Sprememba naložbenega paketa INDIVIDA SecurusEkskluzivne INDIVIDA naložbene pakete lahko sklenete le preko ekipe INDIVIDA & Partnerji, zato nas pokličite na 0590 81 460 in zahtevajte več informacij.


Razno